Събития

виж всички

ВиК Враца получи Международната европейска награда за качество за 2013 година

ВиК Враца получи Международната европейска награда за качество за 2013 година

        На официална церемония в Париж „Водоснабдяване и Канализация“  гр. Враца получи Международната европейска награда за качество за 2013година, която се присъжда ежегодно от клуба на световните лидери за постигнати високи резултати в различни сектори на дейност. Изборът е направен между 7000 фирми от 95 държави в света.   

         Наградата бе връчена на 28 октомври 2013г. в конгресния център на хотел Меридиен  Етоал в Париж. Сред наградените фирми бяха водещи компании от целия свят, производители от тежката и леката промишленост, както и компании, предоставящи услуги в различни области като банкови и финансови институции,  маркетингови и консултантски компании, болници и фармацевтични компании, фирми, предоставящи комунални услуги на населението и други. На награждаването присъстваха бизнесмени от пет континента, президенти на водещи компании в своите страни.

         Международната европейска награда за качество е учредена с цел популяризиране на философията за качество и признание  на наградените  фирми за постигнатите трайни резултати и устойчиво бизнес-развитие. С получаването на този висок приз мениджърите на наградените компании  се присъединяват към членовете на престижния „Клуб на световните търговски лидери“, който е създаден за насърчаване на обмена и връзките между най-добрите компании в света. 

         Водоснабдителното дружество получи и правото да бъде включено в следващото издание на многоезичен справочник на най-добрите фирми, носители на международната награда за качество.

Новини

виж всички
Прессъобщение

Прессъобщение Във връзка с тиражираната информация, че във ВиК дружествата се извършва агитация за определен ка

Международен ден на водата 22 Март

Международен ден на водата 22 Март Международен ден на водата 22 Март

Сравнение на загубите на вода в съотношение  налягане и диаметър на тръба

Сравнение на загубите на вода в съотношение налягане и диаметър на тръба   Сравнение на загубите на вода в съотношение налягане и диаметър на тръба

Полезни връзки

виж всички